Åland Grönskar 27-28.5

Snart är det dags för Ålands nya livet-på-landet-evenemang. Inkommande lördag och söndag drar Åland Grönskar igång med Öppna gårdar och ”Plåpp åpp” runt om på Åland. Lumparby Ollas deltar och även granngården Utgårds.

Hos oss på Ollas serverar vi en ”smaka på våren tapas tallrik” med kajpsoppa, rågbit med färskost kryddad men vild gräslök, sparrispaj och så klart rabarberpaj. Allt producerat på lokala råvaror. Ute på gården öppnar utställningen ”Djur och natur”-skrotkonst av Johan Karlsson/The Little BBQ Junk Art. Föreningen ålandsfåret säljer fårprodukter och har också med några lamm, Berit Johansson flätar pilkorgar och Ritva Saloranta säljer sitt Glashantverk.

Mer om evenemanget finns på http://www.alandgronskar.ax

Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s